alpakat

Tilallamme asustelee vaihteleva määrä alpakoita, joista osa omia ja osa vuokratallilaisia

Miss Morgan "Moppe" (emä)

Bianca "Pinke" (emä)

Julieta "Julle" (emä)

Negrita "Negu" (emä)

Bolita (emä)

Evita (emä)

Zorrotar (emä)

Bonanza "Jäbäleisson" (vasa)

Viola (emä)

Prinsessa Celestia "Celestia" (vasa)

Sira (emä)

Mathilda (emä)

 

Alexander "Alex" (orhi)

Dalian (orhi)

Comandante "Dante" (orhi)

Papu (orhi)

 

Y Julieta

”Julietta”

19.8.2008

Kaunis hyvärakenteinen valkoinen emä. Lauman tätihahmo joka hoitaa toisten vasoja kuin omiaan. Liikkuu aina lauman viimeisten joukossa hännänhuippuna. Hienostelija joka ei mielellään ole sateessa ja juoksee ensimmäisten sadepisaroiden ilmaantuessa talliin. Herkkäluonteinen ja loukkaantuu hyvin helposti lajitovereiden kiusaamisesta sekä erilaisista hoitotoimenpiteistä, mutta leppyy nopeasti.

 

Miss Morgan

”Mopu”

7.8.2009

Kauniin mustan villan omaava erittäin tunnollinen äiti, joka rakastaa voikukanlehtiä ja horsmia. Hän on aina ensimmäisenä ruokapaikalla ja pitää huolen ettei varmasti jää ilman ruokaa. Porukan hoikkarakenteisin ja melkoinen laahustelija, mutta huolehtii kuitenkin siitä että ei jää viimeiseksi mihinkään.

 

Alexander

”Alex”

5.8.2014

Meidän ensimmäinen oma vasa, josta on kasvanut reipas ja erittäin hyväluonteinen ja hyvävillainen jalostus orhi. Poikalauman kauneimmat silmät omaava ja erittäin hyvin riimussa kulkeva herrasmies. Alex hurmaa isänsä tavoin emän kuin emän.

 

Bianca

”Pinke”

20.8.2015

Kaunis appaloosa neiti, jonka kanssa on selvitty monista kommelluksista. Erittäin ihmisystävällinen ja utelias. Monissa erilaisissa paikoissa vieraillut neiti ei pienestä hätkähdä. Liikkuu paljon laitumella Celestia siskonsa kanssa kahdestaan. Villa on aivan erityisen kauniin väristä laikkuineen. 

 

Prinsessa Celestia

”Vaavi”

1.8.2016

Tämä puhtaan valkoinen pikkuneiti valloittaa kaikkien sydämet leikkisällä olemuksellaan. Hän opettelee jo varoittamaan laumaa uhkaavista vaaratekijöistä pienellä suloisella äänellään. Celestia tulee aina välillä luokse kerjäämään rapsutuksia ja yrittää villitä koko laumaa juoksemaan kanssaan. Celestia rakastaa lapsia ja tykkää juosta niiden kanssa ympäri laidunta.

Komandante

”Dante”

Upea valkoinen raamikas orhi. Liikuu hyvin riimussa muiden poikien kanssa. Danten suvusta löytyy erittäin arvostettu jalostusori Purrumbete Highlander. Toivotaan että poika jatkaa arvokasta sukulinjaansa jättäen hienoja jälkeläisiä.