Artikkelien arkisto

Jyväskylän Knit festareilla Toivolan Pihalla 7.7.-8.7.

Olemme myymässä alpakkalankaa Lankakauppa TiTiTyyn järjestämillä Knit festareilla jyvaskylaknitfest.com tämän viikon perjantaina ja lauantaina. Tervetuloa ostoksille! Muutama alpakka lähtee myös meidän mukaan festareille :)
Lisää

Jälleen uusi alpakka

Mathilda alpakka muutti meille pari viikkoa sitten Mathildedalin kylästä. Mathilda on väriltään valkoinen, hyvä villainen ja mahtavalla luonteella varustettu emä. Olemme erittäin onnellisia tästä hienosta alpakasta.
Lisää

Uusi alpakka

Incredible Blanc De Noirs muutti tilallemme asumaan pysyvästi. Tuttavallisemmin kutsumme häntä Siraksi (Ciara). Sira on ollut meillä hoidossa jo viime kesästä asti, joten päätös Siran ostamisesta oli hautunut mielessä jo kauan. Tässä Sira:
Lisää

Luonnonvärivärjäyksen peruskurssi syksyllä 2017

 Luonnonvärivärjäyskurssi 11.-13.8.2017 opettajana toimii Sanski Matikainen. Linkistä voi lukea lisää infoa ja pääsee myös ilmoittautumaan kurssille. www.rukkijarautapata.com/verkkokauppa/luonnonvarivarjayksen-peruskurssi-uurainen-11-13-8-2017/  
Lisää

Toivolan Vanhan Pihan joulu 17.-18.12.2016

Alexin, Dalianin ja Danten kanssa Toivolan Pihalla Jyväskylässä viikonloppuna. Myynnissä alpakkalankaa, alpakanvillaa ja alpakka tuotteita. Alpakkapiparimuottejakin löytyy vielä :) Tervetuloa!
Lisää

Sesonkipuoti Selma

Alpakkalankaa, alpakka piparimuotteja, askarteluvillaa ja sytykeruusuja myynnissä Selmassa. Selma sijaitsee Uuraisten keskustassa Pop Pankin ja PaikallisUutisten toimiston oikealla puolella. Selma auki 12.12. - 20.12.2016 ma-pe 10-18 la klo 10-14 (su suljettu). Käykäähän shoppailemassa.
Lisää

Kauppapäivät 3.-.4.12.

Olemme yhteistyö kumppanimme Helena Siukosen kanssa myymässä alpakanvillatuotteita ja lankaa Kauppapäivillä Jyväskylässä Hippoksella 3.-4.12.2016 klo 10-16. Tervetuloa ostoksille. 
Lisää

Värjäys opiskelua

Viikonlopun viettoa Sanski Matikaisen johdolla Villitarhassa Loviisan Kuggomissa. Opeteltiin värjäämään lankoja sienillä ja muutamilla kasveilla. Langoista tuli niin kauniin värisiä, että mitä luultavimmin sienipadat porisee ensi syksynä täällä Uuraisillakin. 
Lisää